Logo GM Real

PERSOONLIJKE BEGELEIDING, VAN AANKOOP TOT OPLEVERING

Onze ervaring leert dat wonen een uniek verhaal is van mensen en stijlen. Van ideeën en objecten, of van feiten en dromen. Als zaakvoerders van GM Construct zijn we tijdens het volledige bouwproces aanwezig op de wekelijkse werfvergaderingen. Daarnaast fungeren we als rechtstreeks aanspreekpunt voor de toekomstige bewoners. Ook zijn we betrokken als tussenpersoon in de contacten met alle aannemers. We hechten veel belang aan een open en transparante dialoog. Elke vraag beantwoorden we snel en uitgebreid. Zodra het compromis is ondertekend, volgen de verschillende adviseurs en leveranciers de werken nauwgezet op. Zelfs tot na de oplevering van het appartement. Onze doelstelling is om u in het bouwproces op een dergelijke manier bij te staan. Dit zodat de verwachtingen die u bij de aankoop heeft, ook verwezenlijkt worden. Dit is kopen in vertrouwen. We willen dat uw ultieme woonwens wordt bereikt! Wij zijn er ons van bewust dat tevreden klanten de ambassadeurs zijn van onze toekomst.

ARCHITECTUUR

Goede en legitieme architectuur is het uitgangspunt van elk project. Zo creëren wij een meerwaarde voor mens en omgeving. We beogen een vooruitstrevende architectuur waarin het aangenaam leven en werken is. Onze gebouwen zijn energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en staan akoestisch op punt. GM Construct werkt samen met gerenommeerde architecten. We kiezen steeds voor het delicate evenwicht tussen nut, schoonheid, functionaliteit en context.

Marktkennis en expertise, een ontegensprekelijke meerwaarde!

Wij bouwen al meer dan 15 jaar in uw regio. U kunt bij ons kopen in vertrouwen. Ons advies steunt op onze ervaring en lokale verankering. Mede door onze jarenlange ervaring als gereputeerde vastgoedmakelaar in de Vlaamse rand rond Brussel, hebben wij een duidelijk zicht op de woonwensen van kandidaat kopers. Een absolute meerwaarde! Het spreekt voor zich dat een onderscheid wordt gemaakt tussen de koopwensen van een effectieve koper-bewoner en een koper-belegger in geval van verhuring. De indeling van ieder appartement wordt zorgvuldig bestudeerd en geoptimaliseerd zodat een ideale beleving kan worden gegarandeerd. Onze bouwprojecten vinden dan ook zowel qua ligging, afwerking en wooncomfort hun oorsprong bij de noden van onze potentiële kopers. Voor ons zijn dit alvast de basis-ingrediënten voor de ontwikkeling van ieder succesvol en gewaardeerd bouwproject.

Onze garanties en troeven voor de kopers

Droomt u van een nieuwe thuis?

Contacteer ons