Logo GM Real

Bouwen met respect voor onze toekomstige generaties

De thuisbasis van GM Construct ligt in de Brusselse rand. We kiezen voor lokale, kleinschalige projecten. Hierdoor kunnen we focussen op een kwaliteitsafwerking en een aangenaam ruimtegevoel. Dit steeds met oog voor de actuele en toekomstige impact op milieu en omgeving. Uw beste garantie voor een investering die op langere termijn in waarde stijgt.

WE MAKEN SERVICE PERSOONLIJK

Wij hechten veel belang aan een open en transparantie dialoog. Transparantie en duidelijkheid over het budget en de planning zijn de basis voor elke samenwerking. Voor iedere verkooptransactie wordt een duidelijk gestructureerd financieel plan opgemaakt. Zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan. Daar heeft tenslotte geen enkele partij voordeel bij!

Correcte informatie

Als u een nieuwbouweigendom koopt, wil u graag correct geïnformeerd worden. Ten eerste natuurlijk over de planning van de bouw. Daar mag absoluut geen misverstand over zijn. Ieder project beschikt over zijn specifieke opportuniteiten waarbij uw persoonlijke betrokkenheid en wensen als koper centraal staan.

LEVENDIGE BUURTEN en TOPLOCATIES

Ontwikkelen doen we weloverwogen, op zorgvuldig gekozen locaties. Dit kan in het bruisende centrum of net in alle rust, maar steeds met aandacht voor jouw mobiliteit en comfort.

Investeren in vastgoed

Uw vastgoed moet niet alleen vandaag maar ook in de toekomst aantrekkelijk zijn. Daarom weerhouden we enkel locaties die gunstig evolueren op het vlak van zekerheid van rendement. De locatie moet u ook voldoende garanties bieden voor een maximale return van uw investering.

U BEPAALT DE AFWERKING

Een nieuw thuis, volledig afgewerkt naar uw persoonlijke wensen. Het is ons gezamenlijk doel dat we met een vertrouwd gevoel realiseren. Want bouwen is bij ons geen avontuur. Het is een strak gecoördineerd proces. En dat met een sterke nadruk op details en persoonlijk begeleid advies.

Zo kan je de indeling, inrichting en afwerking van je nieuw appartement helemaal afstemmen op jouw persoonlijke woonwensen. Een andere indeling of uitbreiding wordt éénvoudig meegenomen tijdens de bouw.

Wij verlagen uw energiefactuur

De overheid stelt de geluids- en isolatienormen elk jaar scherper. Wij denken vooruit en behalen nu al de norm van morgen. Voor minder gaan we niet. In onze nieuwbouwprojecten verwarmt u zonder gasfactuur, want uw warmtepomp haalt de warmte uit de grond. De restwarmte die bij een klassieke installatie verloren gaat, hergebruiken wij. De nieuwste ventilatiesystemen zorgen voor een perfecte en constante aanvoer van verse buitenlucht. Automatische afvoer van de gebruikte binnenlucht gebeurt ook.

Foto EEN BEN-WONING

EEN BEN-WONING

Een Bijna Energie Neutrale woning: uw garantie voor een duurzaam en kwalitatief leefcomfort.

Foto HOOGWAARDIGE AFWERKING

HOOGWAARDIGE AFWERKING

We streven naar meerwaarde door duurzame materialen te gebruiken waarbij functionaliteit van het gebouw, de omgeving en de oriëntatie belangrijk blijven.

Foto RUIMTE EN LICHT

RUIMTE EN LICHT

Zowel binnen als buiten! We maken de link tussen een ruime en maximaal verlichte binnenruimte en een groene open sfeer buiten.

Foto Toekomstige generaties centraal

Toekomstige generaties centraal

We hebben aandacht voor uw toekomst en deze van uw (klein)kinderen. Onze bouwprojecten zijn tijdloos, stijlvol en voldoen aan de hoogste engergienormen.

U zoekt een veilige investering in vastgoed?

Laat het ons weten