Logo GM Real

Hoe gaat GM Construct te werk om uw droom te realiseren ?

Wilt u een pand kopen? Wij bouwen al meer dan 15 jaar in uw regio. Ons advies steunt op onze ervaring en lokale verankering. Mede door onze jarenlange ervaring als gereputeerde vastgoedmakelaar in de Vlaamse rand rond Brussel, krijgen wij een duidelijk beeld van de woonwensen van kandidaat-kopers. Onze projecten vinden zowel qua ligging, afwerkingsgraad als wooncomfort hun oorsprong bij de wensen van potentiële kopers die zoekende zijn naar een nieuwe woonst (appartement). Als basis voorzien we standaard een gebouw dat qua comfort, kwaliteit en ligging in het betere segment te vinden is. Tevens de binnen-afwerking van het appartement voorzien we van de betere kwaliteit.  Doch u behoudt alle keuzes in afwerking om er iets echt persoonlijks van te maken.  Hierbij kan u in iedere fase van het bouwproces op onze input, expertise en begeleiding rekenen.

Eén aanspreekpunt

Vanaf uw kennismakingsgesprek wordt u begeleid door één gesprekspartner. Persoonlijke, transparante en vlotte communicatie. Ook na de overhandiging van de sleutels van uw nieuwe appartement.

Tijdens de bouw nodigen wij u uit op de werf zodat u met eigen ogen kan zien hoe de werken aan uw appartement vorderen. Omdat we begrijpen dat u ook graag zelf van dichtbij de werken volgt, eventueel nog een kleine wijziging overweegt, én uiteraard omdat u graag wat foto’s maakt van uw “work in progress”.

Na elke werfvergadering sturen wij een gedetailleerd verslag naar al onze aannemers zodat ook tussen hen de communicatie transparant blijft en de gemaakte afspraken stipt nageleefd worden.

Is iets onvoldoende duidelijk ? Twijfelt u ? Hebt u extra vragen ? Wij luisteren en staan voor u klaar, ook nadat u de sleutels van uw nieuwe appartement ontvangen hebt.

Gert TOYE  +32 (0)475/45.46.58

Michel VAN DEN MEERSSCHAUT +32 (0)495/54.08.22

A la carte materialen kiezen & Kwaliteitscontrole

In samenwerking met onze architecten en aannemers ontwerpt u uw appartement volgens uw eigen wensen, volledig op maat zowel qua indeling als afwerking.

We leggen de lat hoog op elk vlak: een aangenaam ruimtegevoel, een goede lichtinval, hoogstaande afwerkingskeuzes, topligging, stijlvolle architectuur, focus op akoestiek, energieverbruik, respect voor het milieu en voor de leefbaarheid in de toekomst.

U kiest zelf hoe ver u wenst te gaan in uw afwerkingskeuzes. Kwaliteit is uiteraard de basis van al onze budgetbeslissingen. Zo werken we alleen met gereputeerde aannemers die voldoen aan onze commerciële en technische eisen.

De startprijs van onze appartementen ligt daarom iets hoger, maar dat verdient u zonder twijfel terug. Omdat u een hogere huurprijs kunt vragen, en omdat u een waardestijging zal hebben bij uw herverkoop op langere termijn.

 

WIJ VERDWIJNEN NIET NADAT U DE SLEUTELS HEBT ONTVANGEN

Wij wonen in uw regio en zijn beide vastgoedmakelaar met ons eigen makelaarskantoor in uw streek. Het spreekt voor zich dat onze goede naam en ons imago onze beste reclame is. Vraag ons gerust naar klantenreferenties. Wij kunnen een bezoek inplannen aan een appartement in één van onze projecten die al afgewerkt zijn. U zal snel overtuigd zijn.

Wij zorgen dat elk detail klopt en afgewerkt is zoals het hoort. Treden er nadien toch problemen op, dan lossen we die voor u op. U investeert tenslotte veel geld in vastgoed.

Onze garanties en troeven voor de kopers

Droomt u van een nieuwe thuis?

Contacteer ons