Logo GM Real

Bouwen met respect voor toekomstige generaties

De thuisbasis van GM Construct ligt in de Vlaamse rand rond Brussel. We kiezen voor lokale, kleinschalige projecten. Daardoor kunnen we focussen op een kwaliteitsafwerking en een aangenaam ruimtegevoel. Steeds met het oog op de actuele en toekomstige impact van onze projecten op het milieu en de omgeving. Dit is uw beste garantie voor een investering die op langere termijn in waarde stijgt. 

GM Construct houdt de volledige opvolging van haar bouwprojecten in eigen handen. Als eerst gaat dit om de projectgronden aankopen en de bouwplannen ontwerpen. Daarna volgt de goedkeuring van het financieringsdossier en de bespreking van alle bouw- en technische aspecten. Ook maakt GM Construct een uitgebreide commerciële voorstelling met aandacht voor de individuele wensen van elke klant.

Vlot, flexibel en transparant.

Wij kennen uw streek

Als zaakvoerders van GM Construct hebben we jarenlange ervaring als vastgoedadviseurs in de Noordrand en het Pajottenland. We zitten rond de tafel met de dienst stedenbouw en de dienst milieu om elk project grondig voor te bereiden. Inplanting en afwerking gebeurt altijd in samenspraak met de lokale besturen. Rond elk gebouw reserveren wij voldoende open ruimte voor de aanleg van een aangename tuinomgeving. Dit is niet alleen een groene troef, maar het zorgt ook voor de toekomstige waarde van uw investering !

Investeren in vastgoed?

Maak een afspraak