Logo GM Real

GM Construct is looking for infinity.

We bouwen vandaag uw nieuwe woning, maar richten onze blik op de toekomst. Het is en blijft gezellig wonen in België. Ons bevolkingsaantal blijft toenemen en het aantal gezinnen stijgt nog sterker. En we dromen allemaal van een eigen woning. We blijven dus bijbouwen. Met als gevolg dat er steeds minder bewoonbare oppervlakte beschikbaar is en de groene ruimte steeds kleiner wordt. Het spreekt voor zich dat deze situatie niet kan blijven aanhouden. Toch hoeft dat niet per se te betekenen dat we moeten inboeten aan ruimte of groen.

Hoe pakt GM Construct dit aan?

GM Construct geeft uw vastgoed een nieuw leven. We houden rekening met de persoonlijke en emotionele geschiedenis van uw woning of bouwgrond wanneer we een nieuw project opstarten.  Het is als eigenaar nooit vanzelfsprekend om een woning te verkopen of af te breken. Al zeker niet als de woning al jaren eigendom is van uw familie. GM Construct begrijpt de emotionele impact van een dergelijke verkoop en neemt de tijd om de familiale gevoeligheden respectvol te benaderen. Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we onze manier van werken en verduidelijken we ons standpunt met betrekking tot de architecturale en financiële meerwaarde van een nieuwbouwproject.

Innovatieve bouwtechnieken en wooncomfort

Waar vroeger één oudere woning stond die niet meer voldeed aan de huidige bouwregels, zoals o.m. de energie- en isolatienormen, bouwt GM Construct een stijlvol project met nieuwbouwappartementen. We combineren innovatieve bouwtechnieken met een perfect wooncomfort en integreren de oorspronkelijke – vaak veel te grote – tuin van de oude woning in ons nieuwbouwproject.

Door de nieuwe gebouwen te voorzien van veel natuurlijk licht, een efficiënte indeling en kwalitatieve materialen, creëren we een stijlvol project midden in een groene tuinomgeving. Het ruimtegevoel in de appartementen wordt optimaal versterkt door de beschikbare buitenruimte met terrassen, privé-tuintjes en een gemeenschappelijke groene zone.

Projecten met een ziel

Het stijlvolle samenspel van binnen- en buitenruimte biedt de toekomstige bewoners een aangenaam ruimtegevoel, ook op een kleinere oppervlakte. De integratie van de bestaande tuinomgeving in onze nieuwbouwprojecten biedt bovendien een grote meerwaarde voor de bewoners.

GM Construct is niet aan zijn proefstuk toe. Uit ervaring weten we dat onze toekomstige kopers graag deel uitmaken van een project met een ziel, een plek met een warme familiegeschiedenis. Voor u als verkoper is het een fijn gevoel om te beseffen dat een oude woning plaats kan maken voor meerdere appartementen in een groene omgeving. Nieuwe gezinnen zullen er hun intrek nemen en samen kunnen genieten van de hedendaagse woonkwaliteiten in al zijn facetten.

Looking for infinity

GM Construct is looking for infinity

Maar wat bedoelen we hiermee?

Ontdek het hier!

We houden van groen

Bij GM Construct hechten we veel waarde aan een groene omgeving. Rond elk project voorzien we genoeg ruimte om een aangename groene tuin aan te leggen. Wij spreken hiervoor telkens een tuinarchitect aan die het ontwerp van de tuin tot in de puntjes uitwerkt.

Niet alleen zijn onze gebouwen omgeven door groen, ook voor de binnenafwerking gaan we voor “groene” keuzes. Zo gebruiken we innovatieve technieken om energiezuinig te bouwen.

We hebben oog voor de actuele én de toekomstige impact op het milieu en onze leefomgeving.

We denken op lange termijn

Kortetermijndenken staat niet in het woordenboek van GM Construct. We kiezen niet alleen voor tijdloze architectuur met kwalitatieve afwerkingen, veel lichtinval en een aangenaam ruimtegevoel. GM Construct houdt ook rekening met de bouwnormen die de bewoners in de toekomst zullen moeten respecteren. We bouwen met vooruitstrevende technieken en materialen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over noodzakelijke aanpassingen in de nabije toekomst. De normen die GM Construct hanteert zijn meestal strenger dan de richtlijnen binnen de huidige wetgeving op het gebied van energiebesparing.

GM Construct bouwt duurzaam, in alle betekenissen van het woord. Met respect voor milieu en natuur bouwen we vandaag voor u en de toekomstige generaties, kwalitatieve en stijlvolle projecten. Had u graag eens – volledig vrijblijvend – van gedachten gewisseld met ons over een mogelijk project ? Looking for infinity, we doen het samen!

Profielfoto Gert

Gert

Zaakvoerder
Profielfoto Michel

Michel

Zaakvoerder

U zoekt een veilige investering in vastgoed?

Laat het ons weten