Logo GM Real

LET’S LOOK FOR INFINITY TOGETHER !

Benieuwd hoe GM Construct samen met u kan zorgen voor het hoogste rendement van een projectgrond of projectgebouw? Het is en blijft gezellig wonen in België. Ons bevolkingsaantal blijft toenemen en het aantal gezinnen stijgt nog sterker. En we dromen allemaal van een eigen, comfortabele woning. We blijven dus bijbouwen. Met als gevolg dat er steeds minder bewoonbare oppervlakte beschikbaar is en de groene ruimte steeds kleiner wordt. Het spreekt voor zich dat deze situatie niet kan blijven aanhouden. Toch hoeft dat niet per se te betekenen dat we moeten inboeten aan ruimte of groen. Beschikt u over een bouwperceel of een eigendom die in aanmerking komt voor een bouwproject? Had u graag eens – geheel vrijblijvend – van gedachten gewisseld met ons over een mogelijk project ? Let’s look for infinity together!

 

Nieuwbouw stijgt in waarde. Altijd.

Ga het maar eens na: de laatste tien jaar is de gemiddelde waarde van het Belgische vastgoed met 30% gestegen.

Hoe berekenen wij uw meerwaarde ? Realistisch. Duidelijk. Zonder te goochelen met cijfers. Wij maken een gedetailleerde analyse voor u, zwart op wit. En kijken met een gezonde dosis realiteitszin naar de toekomst.

  • Wat zijn uw aankoopkosten?
  • Hoeveel bedragen uw mogelijke huurinkomsten?
  • Wat zeggen de statistieken over de evolutie van uw huurprijs binnen pakweg 10 jaar?

De vraag naar huurappartementen blijft groeien, nu en morgen.

Jonge mensen

Veel jonge mensen kopen pas later een eigen woning. In de Vlaamse rand rond Brussel liggen de aankoopprijzen hoger en moeten ze over een groter startkapitaal beschikken. Als pa en ma geen handje toesteken, huren ze dus, én sparen ze voor later. Ze weten wat ze willen: perfectie, en gaan dus voor “ietsje meer” om goed te wonen. Tweeverdieners met een goede job, de ideale huurders.

Senioren

Ook veel senioren zijn op zoek naar een kwalitatief huurappartement. Ze verkopen hun oude gezinswoning: de volumes worden te groot, het onderhoud wordt te moeilijk en het comfort ontbreekt. Ook zij zijn heel correcte huurders, met veel respect voor uw nieuwbouwappartement.

Investeren in nieuwbouw

De vraag naar comfortabele en kwalitatieve appartementen overstijgt ruim het aanbod in onze regio. Door in nieuwbouw te investeren, verzekert u zich bijgevolg van een stabiel maandelijks huurinkomen. Hoe hoog de verhuurwaarde ligt, hangt af van verschillende factoren: een stijlvolle architectuur, de grootte van het appartement, de kwaliteit van de afwerkingen, de ligging en de bereikbaarheid en uiteraard de energiezuinigheid.

Met GM Construct kiest u niet voor standaard huurappartementen, maar wel voor het hoogste rendement op uw kwaliteitsinvestering.

SLIM VERKOPEN MET MEERWAARDE, KAN DAT NOG?

Ja natuurlijk kan je nog verkopen met meerwaarde! Heb je een grond te koop, een pand die je wenst af te breken om iets nieuws te zetten? GM construct komt graag eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Van recht van opstal tot ruiling,… de mogelijkheden zijn eindeloos. Een investering waar je kinderen en kleinkinderen nog lang kunnen van genieten met oog op de historische en emotionele waarde. Dat is waar GM construct voor staat.

U hebt altijd twee keuzes – of beter: drie

Op zoek naar één of meerdere appartementen als investering?

Dan bouwen wij voor u nieuwbouwprojecten die u makkelijk verhuurt dankzij onze kwaliteitsnormen : ruim, stijlvol en energievriendelijk.

Bent u eigenaar van een projectgrond?

Dan kunt u kiezen voor:

  • traditionele verkoopU verkoopt uw grond aan ons. GM Construct betaalt u een correcte waarde in functie van wat er op uw grond mag gebouwd worden.
  • recht van opstal:  U blijft eigenaar van de grond, en u geeft ons uw toestemming om er een vastgoedproject op te bouwen. Voor ieder appartement dat we verkopen, betalen we u dan de grondwaarde van het appartement. U zal op die manier een hogere totale verkoopprijs behalen dan bij een traditionele eenmalige verkoop van uw projectgrond. Dat is verkopen met meerwaarde.
  • ruilovereenkomstAfhankelijk van de waarde van uw grond, krijgt u één of meerdere appartementen in ruil.

Waarom investeren in vastgoed een veilige belegging is.

Investeren in klassiek vastgoed is al jaren een veilige haven

Het gaat immers om een tastbare investering: u koopt bakstenen. Steeds meer mensen zijn op zoek naar een kwalitatief huurappartement, dus wie op een investeringsappartement op een goede locatie aankoopt, doet altijd een goede zaak. Een intelligente huurder kiest immers resoluut voor een kwalitatief nieuwbouwappartement. Omdat hij heel beseft dat hij dan zeker is van een perfect wooncomfort, correcte isolatienormen, en een hedendaagse architectuur met mooie ruimtes en een goede lichtinval. De goede huurder is niet op zoek naar eenheidsworst of grote blokkendozen. Een kleinschalig nieuwbouwproject in de Brusselse rand klinkt hem als muziek in de oren.

We gaan voor kwaliteit

Daarom focust GM Construct samen met u op kwalitatieve materialen, een ruime en open indeling en duurzame technieken.
Kwaliteit garandeert u het beste rendement. Nu én later.

U neemt geen risico’s

De Belgische vastgoedmarkt is al decennia lang stabiel en gezond. Beleggen in vastgoed is dus een quasi risicoloze investering. Bovendien hoeft u niet over het volledige aankoopbedrag te beschikken. U kunt uw spaargeld gebruiken als een klein startkapitaal om bij de bank een lening te krijgen. Dit zorgt voor een hefboomeffect waardoor u niet alleen méér kan investeren in nieuwbouw dan verwacht, maar ook kan genieten van een hoger rendement op uw investering.

Onze garanties en troeven voor de verkopers

Hebt u een projectgrond te koop?

Laat het ons weten