Logo GM Real

SLIM VERKOPEN MET MEERWAARDE, KAN DAT NOG?

Ja natuurlijk kan je nog verkopen met meerwaarde. Wist je dat investeren in vastgoed meer opbrengt dan gelijk welk spaarboekje? Vastgoed kopen is en blijft een interessante investering. Heb je een grond te koop, een pand dat je wenst af te breken om iets nieuws voor in de plaats te zetten? GM construct komt graag eens langs om de mogelijkheden te bespreken, want het is en blijft ook een investering waarvoor u een aanzienlijke som geld reserveert. Van recht van opstal tot ruiling,… de mogelijkheden zijn eindeloos. Een investering waar je kinderen en kleinkinderen nog lang kunnen van genieten. En dat met oog op de historische en emotionele waarde. Dat is waar GM construct voor staat.

GM Construct is niet aan zijn proefstuk toe

Uit ervaring weten we dat onze toekomstige kopers graag deel uitmaken van een project met een ziel, een plek met een warme familiegeschiedenis. Voor u als verkoper geeft het een fijn gevoel om te beseffen dat een oude woning plaats kan maken voor stijlvolle appartementen in een groene omgeving. Een garantie op meerwaarde voor alle betrokken partijen dus! Nieuwe gezinnen zullen er hun intrek nemen en samen kunnen genieten van de hedendaagse woonkwaliteiten in al zijn facetten. Wat wil een mens nog meer?

Toplocaties

Als zaakvoerder van GM Construct hebben wij jarenlange ervaring als vastgoedadviseur in de ruimere Vlaamse rand rond Brussel. Vooral in de noordelijke rand tot Mechelen en de westelijke rand tot en met het Pajottenland zijn we ervaringsdeskundigen. Ontwikkelen van projecten doen we weloverwogen, op zorgvuldig gekozen locaties. In het centrum of net in alle rust, maar steeds met aandacht voor jouw mobiliteit en comfort. Vastgoed moet niet alleen vandaag maar ook in de toekomst aantrekkelijk zijn. Wij weerhouden enkel locaties die voor alle partijen garantie biedt voor een maximaal rendement! En dit zowel financieel als in puur persoonlijk geluk.

Samen op zoek naar het hoogste rendement

Uiteraard overlopen wij samen met u de verschillende mogelijkheden en opportuniteiten om uw eigendom te koop aan te bieden. Elke mogelijkheid heeft zijn eigen specifieke juridische vereisten en (financiële) voor- en nadelen. U kan opteren voor een traditionele verkoop, een recht van opstal of een ruilovereenkomst.

Traditionele verkoop

Als eerste is er de traditionele verkoop. Vaak wordt geopteerd voor een traditionele verkoop waarbij de eigenaars op relatief korte termijn (4 maanden) beschikken over hun financiële middelen en op zoek gaan naar nieuwe investeringsopportuniteiten.

Recht van opstal

Daarnaast bestaat het recht van opstal. U blijft eigenaar van de projectgrond en u geeft ons de mogelijkheid of toestemming om er een rendabel vastgoedproject op te realiseren. Bij iedere verkoop van een appartement, betaalt de notaris u rechtstreeks de gekoppelde grondwaarde. Uiteraard zorgt onze financiële bankinstelling voor de nodige financiële (bank)waarborgen en beschikt u over de nodige (termijn)garantie voor de totale verkoopprijs van uw projectgrond. De grote meerwaarde van een recht van opstal is ongetwijfeld uw rendement, aangezien u per verkocht appartement een hogere grondprijs zal bekomen. Bent u niet gehaast om uw verkoopprijs te innen, dan is deze verkoopformule zeker te overwegen

Ruilovereenkomst

Als laatste is er ook nog de optie tot een ruilovereenkomst. Afhankelijk van de waarde van uw grond, krijgt u één of meerdere appartementen in ruil, volledig afgewerkt naar uw persoonlijke wensen.

In samenspraak met uw notaris kunnen wij dan samen evalueren welke verkoopformule beantwoordt aan uw wensen. Het is steeds onze betrachting dat beide partijen er zich goed bij voelen …

Architectuur

Goede en legitieme architectuur is het uitgangspunt bij elk project. Zo creëren wij een absolute meerwaarde voor mens en omgeving. Wij beogen een vooruitstrevende en trendsettende architectuur waarin het aangenaam leven en werken is. We geven de garantie dat onze gebouwen energiezuinig, onderhoudsvriendelijk zijn en akoestisch op punt staan. Wij werken samen met gerenommeerde architecten die ontegensprekelijk zoeken naar het delicate evenwicht tussen rendement, schoonheid, functionaliteit en comfort. In samenwerking met onze architecten en leveranciers ontwerp u uw appartement volgens uw eigen wensen, volledig op maat zowel qua indeling als afwerking.

We houden van groen en energiezuinig bouwen

Bij GM Construct hechten we veel waarde aan een groene omgeving. Rond elk project voorzien we genoeg buitenruimte om een aangename, groene tuin aan te leggen. Voor ieder project doen we beroep op de diensten van een gerenommeerd tuinarchitect die het ontwerp van de tuin tot in de puntjes uitwerkt. Niet alleen zijn onze gebouwen omgeven door groen, ook voor de binnenafwerking gaan we voor “groene” keuzes. Zo gebruiken innovatieve technieken om energiezuinig te bouwen. We hebben ongetwijfeld oog voor de actuele én de toekomstige impact op ons milieu en onze leefomgeving.

We denken op lange termijn.

Kortetermijndenken staat niet in het woordenboek van GM Construct. We kiezen niet alleen voor tijdloze architectuur met kwalitatieve afwerkingen, veel lichtinval en een aangenaam ruimtegevoel. GM Construct houdt ook rekening met de bouwnormen die de bewoners in de toekomst zullen moeten respecteren. We bouwen met vooruitstrevende technieken en materialen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over noodzakelijke aanpassingen in de nabije toekomst. De overheid stelt de geluids- en isolatienormen elk jaar scherper. Wij denken vooruit, en behalen nu al de norm van morgen. Voor minder gaan we niet !

Kwaliteit primeert bij ons altijd op snelheid

Bij GM Construct zal u geen doorsnee-projecten vinden. Wij willen de lat hoger leggen bij de keuze van onze materialen en afwerkingen en kiezen dus resoluut voor kwaliteit. Net als onze klanten trouwens, die bereid zijn daarvoor iets meer te betalen. De garantie van kwaliteit is immers dé belangrijkste factor om u een meerwaarde op langere termijn te bieden. We sluiten hierin dus geen compromissen. Loopt een aannemer door omstandigheden – buiten zijn wil om – vertraging op, dan steken we de koppen samen om de verloren tijd zo goed mogelijk in te halen, maar steeds zonder te raken aan onze kwaliteitsnormen.

U zoekt een veilige investering in vastgoed?

Maak een afspraak