Logo GM Real

Ook persoonlijke emoties hebben een waarde

GM Construct geeft uw vastgoed een nieuw leven. We houden rekening met de persoonlijke en emotionele geschiedenis van uw woning of uw bouwgrond wanneer we een nieuw project opstarten.  Het is als eigenaar nooit vanzelfsprekend om een woning te verkopen of af te breken en al zeker niet als de woning al jaren eigendom is van uw familie. GM Construct begrijpt de emotionele impact van een dergelijke verkoop en neemt de tijd om de familiale gevoeligheden respectvol te benaderen. Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we onze manier van werken en verduidelijken we ons standpunt met betrekking tot de architecturale en financiële meerwaarde van een nieuwbouwproject.

Transparante communicatie

Wij zitten rond de tafel met de dienst stedenbouw en milieu om elk project grondig voor te bereiden. Inplanting en afwerking gebeurt altijd in samenspraak met de lokale besturen. Wij houden de controle en de volledige opvolging van onze bouwprojecten in eigen handen. Als eerst kopen we de projectgronden, daarna worden de bouwplannen ontworpen. Natuurlijk doen we ook een haalbaarheidsstudie en financiële analyse. Nadien maken we tijd voor een uitgebreide commerciële voorstelling met aandacht voor de individuele vragen van elke klant. Vlot, flexibel en transparant.

Het lijkt ons vanzelfsprekend dat persoonlijke, transparante en vlotte communicatie de basis vormt van onze mogelijke samenwerking.

Spijkerharde garanties. 10 jaar lang.

U wil perfectie. Wij ook. We zijn dus heel kieskeurig in onze selectie van aannemers, en hechten het allergrootste belang aan hun reputatie en het vakwerk dat zij leveren.

Maar niemand is onfeilbaar en waar mensen samenwerken, kan er iets fout lopen. Kleine mankementen worden door ons aangepakt binnen het eerste jaar, uiteraard volledig onder garantie. Indien er op langere termijn één of ander ernstig gebrek zou opduiken, dan treedt onze wettelijk verplichte 10-jarige aansprakelijkheidsverzekering in werking

U hoeft maar één iemand te bellen

Vanaf uw eerste kennismakingsgesprek, hebt u één enkele gesprekspartner bij ons. Het lijkt ons vanzelfsprekend dat persoonlijke, transparante en vlotte communicatie de basis vormt van onze samenwerking.

Werfbezoeken

Tijdens de bouw nodigen wij u uit op de werf zodat u met eigen ogen kan zien hoe de werken aan uw appartement vorderen. Omdat we begrijpen dat u ook graag zelf van dichtbij de werken volgt, eventueel nog een kleine wijziging overweegt, én uiteraard omdat u graag wat foto’s maakt van uw “work in progress”.

Na elke werfvergadering sturen wij een gedetailleerd verslag naar al onze aannemers zodat ook tussen hen de communicatie transparant blijft en de gemaakte afspraken stipt nageleefd worden.

Is iets onvoldoende duidelijk? Twijfelt u? Hebt u extra vragen? Wij luisteren en staan voor u klaar, ook nadat u de sleutels van uw nieuwe appartement ontvangen hebt.

Foto EEN BEN-WONING

EEN BEN-WONING

een Bijna Energie Neutrale woning: uw garantie voor een duurzaam en kwalitatief leefcomfort

Foto HOOGWAARDIGE AFWERKING

HOOGWAARDIGE AFWERKING

We streven naar meerwaarde door duurzame materialen te gebruiken, waarbij functionaliteit van het gebouw, de omgeving en de oriëntatie belangrijk blijven.

Foto RUIMTE EN LICHT

RUIMTE EN LICHT

Zowel binnen als buiten! We maken de link tussen een ruime en maximaal verlichte binnenruimte en een groene open sfeer buiten.

Foto Toekomstige generaties centraal

Toekomstige generaties centraal

We hebben aandacht voor uw toekomst en deze van uw (klein)kinderen. Onze bouwprojecten zijn tijdloos, stijlvol en voldoen aan de hoogste engergienormen.

Hebt u een projectgrond te koop?

Laat het ons weten