Tevreden klanten zijn de ambassadeurs van onze toekomst

Onze ervaring leert dat wonen een uniek verhaal is van mensen en stijlen, van ideeën en objecten, of van feiten en dromen. Als zaakvoerders van GM Construct zijn we tijdens het volledige bouwproces aanwezig op de wekelijkse werfvergaderingen. Daarnaast fungeren we als rechtstreeks aanspreekpunt voor de toekomstige bewoners. Ook zijn we betrokken als tussenpersoon in de contacten met alle aannemers.

 

We hechten veel belang aan een open en transparante dialoog. Elke vraag beantwoorden we snel en uitgebreid. Zodra het compromis is ondertekend, volgen de verschillende adviseurs en leveranciers de werken nauwgezet op. Zelfs tot na de oplevering van het appartement. Onze doelstelling is om u in het bouwproces op een dergelijke manier bij te staan. Dit zodat de verwachtingen die u bij de aankoop heeft, ook verwezenlijkt worden.

In zee gaan met ons is kopen in vertrouwen. We willen dat uw ultieme woonwens wordt bereikt! Wij zijn er ons van bewust dat tevreden klanten de ambassadeurs zijn van onze toekomst.

michel hendrickx 

Michel en Frieda Hendrickx-Christiaens deden beroep op ERA Visie voor de verkoop van hun woning en kwamen zo in contact met zaakvoerder Michel Van Den Meersschaut in de zoektocht naar een nieuw appartement. Het nieuwbouwproject “Residentie Dr. Roosens” in het centrum van Roosdaal voldeed volledig aan haar hoge eisen. 

“Steeds kreeg ik binnen de 15min. antwoord van Michel op mijn telefoontje, sms of e-mail. Samenwerken met GM Real Construct is kiezen voor transparante communicatie, grote betrokkenheid en een oog voor kwaliteit en detail.”

Els Baekelandt

Interieurarchitecte Els Baekelandt kwam met GM Real Construct in contact tijdens de zoektocht naar een appartement voor haar moeder. Het nieuwbouwproject “Residentie Brasser I” in het centrum van Schepdaal (Dilbeek) sprak haar meteen aan en zo kwam de familie Baekelandt in contact met zaakvoerder Michel Van Den Meersschaut.

“Wie in zee gaat met GM Real Construct, kiest voor een zekere en eerlijke partner in projectontwikkeling.”

Elie heireman

Na afloop van een verkoopstransactie bij ERA Visie viel het oog van Elie Heireman op een beeld van een nieuwbouwproject in Roosdaal. Toen hij hoorde hoe zaakvoerder Michel Van Den Meersschaut trots het gerealiseerde bouwproject tot in de kleinste details beschreef, was hij meteen verkocht om in zee te gaan met GM Real Construct. Elie tekende in op een appartement in het nieuwbouwproject “Residentie Brasser I in het centrum van Schepdaal (Dilbeek). 

“Michel’s ruime kennis van kwalitatieve bouwmaterialen en duurzame technieken, zijn oog voor detail en afwerking, brengen bouwdromen tot leven.”

 

Overtuigd van onze aanpak? Heeft u een projectgrond ter beschikking en denkt u eraan om deze te verkopen of te ontwikkelen? Aarzel dan niet.