Over ons

Een succesvol vastgoedontwikkelingsproject begint met de juiste partner. Bij GM Real Construct begrijpen we dat uw project uniek is en streven we naar samenwerkingen die respect voor de toekomst combineren met uw visie. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de oplevering van het project kunt u rekenen op onze transparante communicatie en betrouwbare begeleiding. 

Geschiedenis en evolutie van
GM Real Construct

Sinds 2010 bundelen vastgoedexperten Gert Toye en Michel Van Den Meersschaut, de G en de M van GM Real Construct, hun krachten voor de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten in de Vlaamse rand rond Brussel en het Pajottenland. Als projectontwikkelaar beschikken ze over 13 jaar ervaring en realiseerden ze in die periode 18 residenties met in totaal 180 appartementen.  

Aan de slag met projectontwikkeling

Hoe vinden ze geschikte projectgronden en afbraakpanden, en hoe dragen eerdere projecten bij aan hun huidige en toekomstige succes? Hoe maken Gert en Michel het verschil in de ontwikkeling van de Vlaamse Rand en hoe gaan ze om met de verschillende benaderingen van de verschillende lokale overheden? Waarvoor staat hun transparante werkwijze met klanten, en wat is het belang van emotionele overwegingen in de ontwikkeling van hun projecten? 

Architectuur en ontwerp

Gert en Michel besteden veel aandacht aan de omgeving bij het ontwerpen van hun projecten, waarbij de groene zones rondom het project zorgvuldig worden geïntegreerd. Onze projecten variëren in architecturale stijl, maar luxe en comfort zijn altijd aanwezig. Mobiliteit op en rond onze sites is ook een belangrijk aandachtspunt. Onze klanten zijn vaak mensen die een nieuwe levensfase ingaan en op zoek zijn naar ruime, comfortabele, duurzame en toegankelijke appartementen in een aantrekkelijke omgeving.

Duurzame bouwmethoden en materialen

GM Real Construct hanteert de impact op het milieu en duurzaamheid als kernwaarden in al hun residenties. Gert en Michel implementeren duurzame bouwmethoden en -materialen, met een focus op energie-efficiëntie en ecologie. Dankzij de samenwerking met specialisten blijven ze bij met recente ontwikkelingen, zoals het gebruik van geothermie (al meer dan 10 jaar). De werkelijke energieprestaties overtreffen vaak de vooraf gestelde doelen. GM Real Construct streeft ernaar om met innovatieve bouwtechnieken optimaal wooncomfort te bieden, terwijl ze ook rekening houden met de huidige en toekomstige milieu- en omgevingsimpact.

De Vlaamse Rand rond Brussel

GM Real Construct speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van deze regio, met zowel unieke uitdagingen als kansen. Gert en Michel hebben een grondige kennis van de gemeenten en focussen zich op realistische mogelijkheden die in lijn liggen met de lokale visie. Hun aandacht voor de groene omgeving, de mobiliteit en de langetermijnimpact van hun residenties maakt hen een gewaardeerde gesprekspartner. GM Real Construct betrekt ook steeds lokale vakmensen, wat de economie in deze regio ten goede komt. Hun residenties hebben een positieve invloed op het leven van veel bewoners, wat bijdraagt aan hun succes en hoge klanttevredenheid. Dit succes is mede te danken aan de transparantie, open communicatie en betrokkenheid van Gert en Michel.

Blijf op de hoogte van onze projecten
en schrijf je in op onze nieuwsbrief.