fbpx

Ontdek onze realisaties

Onze vastgoedprojecten waar het rustig wonen is in het groen,
met de nodige luxe en comfort en centraal gelegen,
vlot bereikbaar en met oog voor architectuur en respect voor de omgeving. 

Residentie Dr Roosens

Residentie Dr Roosens

Residentie “Dr. Roosens“ is een kleinschalig nieuwbouwproject met 15 comfortabele en hedendaagse appartementen met woonoppervlaktes die variëren van 93 m2 tot 145 m2. U heeft de keuze uit 2 of 3 slaapkamers.

Roosdaal

Residentie De Kromme Eik

Residentie De Kromme Eik

Residentie “De Kromme Eik” is een nieuwbouwproject met 16 comfortabele en hedendaagse appartementen met woonoppervlaktes die variëren van 88 m² tot 125 m².

Grimbergen

Residentie Sint-Servaes

Residentie Sint-Servaes

Residentie "Sint Servaes" is een kleinschalig nieuwbouwproject met 6 comfortabele appartementen met wee slaapkamers. Elk appartement is voorzien van een aangename eet- en leefruimte met open keuken en ruim terras.

Grimbergen

Residentie De Prins

Residentie De Prins

Residentie "De Prins" omvat 18 kwaliteitsvolle appartementen en kantoren met een uitzonderlijk hoge afwerkingsgraad.

Lennik

Residentie Bigardis

Residentie Bigardis

Residentie "Bigardis" omvat 7 kwaliteitsvolle 2-slaapkamerappartementen met een uitzonderlijke hoge afwerkingsgraad. In de kelder bevinden zich 8 parkeerplaatsen en privébergingen.

Dilbeek

Schoolweg

Schoolweg

Medisch praktijk in hartje Lennik met bovenliggende appartementen.

Lennik

Meerstraat

Meerstraat

Kleinschalig gebouw met 2 ruime gelijkvloerse appartementen met tuintje en 2 zeer ruime duplex appartementen met grote terrassen. Grote garages voor ieder appartement.

Grimbergen

Rodenbachlaan

Rodenbachlaan

Gebouw in het centrum van Grimbergen. Bestaande uit een een duplex appartement met tuin en terrassen. Op de tweede verdieping een dakappartement met ruim terras.  Afzonderlijke garage per appartement.

Grimbergen

Residentie Brasser

Residentie Brasser

Residentie “Brasser” is een kleinschalig nieuwbouwproject met 8 comfortabele en stijlvolle 2-slaapkamerappartementen met woonoppervlaktes die variëren van 85 m² tot 110 m².

Schepdaal

Veldkantstraat

Veldkantstraat

Meergezinswoning met op het gelijkvloers een 1-slpk. en twee 2-slpks. apptartementen. Gelijkvloerse appt. voorzien van tuinen en terrassen. 3 duplexappartementen met 2 slpks. en grote terrassen. Grote ondergrondse garages.

Grimbergen

Nieuwelaan

Nieuwelaan

Gebouw bestaande uit 4 appartementen met 2 slaapkamers. De aanwezige lift verhoogt de toegankelijkheid. Achter het gebouw is er parkeerplek voor de wagens.

Meise

Lagesteenweg

Lagesteenweg

Gebouw in centrum bestaande uit 4 eenheden. Op het gelijkvloers twee ruime appartementen met 2 slaapkamers. Daarboven twee duplex-appartementen met een privélift naar de beide verdiepingen zodat de trap nemen geen must is.

Grimbergen