wie zijn de mensen van
gm real construct?

Als zaakvoerder van GM Construct hebben wij jarenlange ervaring als vastgoedadviseur in de ruimere Vlaamse Rand rond Brussel. Vooral in de noordelijke rand tot Mechelen en de westelijke rand tot en met het Pajottenland zijn we ervaringsdeskundigen.

Ontwikkelen van projecten doen we weloverwogen, op zorgvuldig gekozen locaties. In het centrum of net in alle rust, maar steeds met aandacht voor jouw mobiliteit en comfort. Vastgoed moet niet alleen vandaag maar ook in de toekomst aantrekkelijk zijn. Wij weerhouden enkel locaties die voor alle partijen garantie biedt voor een maximaal rendement! En dit zowel financieel als in puur persoonlijk geluk.

Michel Van den Meersschaut

Vastgoedmakelaar met een passie voor architectuur. Meer dan 15 jaar ervaring en beheerst de kunst van gebouw en natuur als een geheel te laten samensmelten.

Gert Toye

Vastgoedmakelaar in hart en nieren. Meer dan 30 jaar ervaring en een passie voor energiezuinig bouwen.

Overtuigd van onze aanpak? Heeft u een projectgrond ter beschikking en denkt u eraan om deze te verkopen of te ontwikkelen? Aarzel dan niet.

TEVREDEN KLANTEN ZIJN DE AMBASSADEURS VAN ONZE TOEKOMST

In zee gaan met ons is kopen in vertrouwen. We willen dat uw ultieme woonwens wordt bereikt! Wij zijn er ons van bewust dat tevreden klanten de ambassadeurs zijn van onze toekomst.

Blijf op de hoogte van onze projecten
en schrijf je in op onze nieuwsbrief.