Residentie De kromme Eik

Grimbergen / Veldkantstraat

Tijdloos en kwaliteitsvol wonen op wandelafstand van de dorpskern

De uitstekende ligging van residentie “De kromme Eik” combineert het beste van twee werelden: een open groene tuinomkadering én het centrum van Grimbergen op wandelafstand.

Residentie “De Kromme Eik” is een kleinschalig nieuwbouwproject met 16 comfortabele en hedendaagse appartementen met woonoppervlaktes die variëren van 88 m² tot 125 m².

Een eigentijds ontwerp in harmonie met een groen en landelijk decor

Wonen in de groene Maalbeekvallei te Grimbergen met onmiddellijke toegang tot de rustige wandelpaden die u leiden naar de akkers, weiden en beschermde groenzones Hier kan u nog genieten van de gezonde buitenlucht en heeft u bovenop een uitstekende bereikbaarheid van de steden Mechelen, Vilvoorde en Brussel.

 

Licht en ruimte, een ideale combinatie

De nieuwbouwresidentie “De kromme Eik“ is in vele opzichten uitzonderlijk te noemen. De tijdloze architectuur en het open karakter van het gebouw bieden zonder meer een optimaal wooncomfort. De talrijke grote raampartijen verzekeren een maximale lichtinval. De ruime en zonnige woonterrassen zorgen voor een exclusief buitengevoel.

De ondergrondse verdieping die de drie gebouwen verbindt, bezorgt iedere bewoner gegarandeerde rust op de terrassen en in het groen tussen de gebouwen omdat er totaal geen autoverkeer op de site is.