Residentie Dr Roosens

Roosdaal / Dr Roosensstraat

Tijdloos en kwaliteitsvol wonen op wandelafstand van de dorpskern

De uitstekende ligging van residentie “Dr. Roosens” combineert het beste van twee werelden: een open groene tuinomkadering én het marktplein van Roosdaal op wandelafstand.

Residentie “Dr. Roosens“ is een kleinschalig nieuwbouwproject met 15 comfortabele en hedendaagse appartementen met woonoppervlaktes die variëren van 93 m2 tot 145 m2. U heeft de keuze uit 2 of 3 slaapkamers.

Het open karakter van het gebouw, omringd door een groen kader, creëert een gevoel van rust en een heel eigen thuisgevoel. Ook de eigentijdse en doordachte vormgeving van de appartementen draagt daartoe bij.

%

Helemaal uitverkocht.

Een eigentijds ontwerp in harmonie met een groen en landelijk decor

Wonen in het groene en rustige Pajottenland met zijn vele akkers en weiden, waar u nog kan genieten van de gezonde buitenlucht, met een uitstekende bereikbaarheid van de belangrijkste winkelsteden in de onmiddellijke omgeving : Ninove, Aalst, Brussel.

 

Licht en ruimte, een ideale combinatie

De nieuwbouwresidentie “Dr. Roosens“ is in vele opzichten uitzonderlijk te noemen. De tijdloze architectuur en het open karakter van het gebouw bieden zonder meer een optimaal wooncomfort. De talrijke grote raampartijen verzekeren een maximale lichtinval. De ruime en zonnige woonterrassen zorgen voor een exclusief buitengevoel.

Om u een duidelijk beeld te geven van onze voortreffelijke prijskwaliteitsverhouding hebben we de bouwtechnische beschrijving van de materialen en alle werken die in de totaalprijs zijn inbegrepen, samengevat in ons commerciële lastenboek. Het beknopt bestek van de werken kan uiteraard in samenspraak met de project-coördinator vrij aangepast worden op maat van uw persoonlijke wensen.

 

Roosdaal, in het hart van het Pajottenland

De gemeente Roosdaal heeft een uitstekende ligging in het mooie, agrarische Pajottenland. Het is er aangenaam en rustig wonen in de groene rand ten westen van Brussel, met als buren de Vlaams-Brabantse gemeenten Lennik, Gooik, Ternat en Ninove.

Door het glooiende en weidse Pajotse landschap en langs het jagerspad in de Dendervallei lopen een groot aantal mooie fiets- en wandelroutes langs de pittoreske dorpskernen van Roosdaal en haar deelgemeenten Pamel, Strijtem, Borchtlombeek, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Kattem en Ledeberg. Het landschap doet denken aan de schilderijen van Bruegel en doen zelfs wat Toscaans aan.

Wist u dat Roosdaal bekend staat om zijn aardbeien- en frambozenteelt ? Nergens in Vlaanderen vindt men zo’n grote concentratie aan telers. Het Roosdaalse kleinfruit is ook internationaal beroemd.

Landelijk wonen op wandelafstand van de dorpskern betekent natuurlijk : uw boodschappen te voet of met de fiets kunnen doen. Zonder dagelijkse stress vertrekken naar kinderopvang, school, sportactiveiten, academie en cultureel centrum. En bovendien een uitgebreide keuze aan lokale handelszaken en horeca. Ook uw woonwerkverkeer verloopt comfortabel met het openbaar vervoer of de wagen, dankzij de vlotte regionale verbindingswegen.