Residentie Brasser

Emiel Eylenboschstraat – Schepdaal

Een eigentijds ontwerp in harmonie met een groene tuinomgeving

Wonen in de dorpskern van Schepdaal, in tweede lijn van de hoofdstraat, de Emile Eylenboschstraat, garandeert u een rustige ligging in een klein binnengebied en tegelijkertijd een uitstekende bereikbaarheid naar de omliggende steden via de Ninoofsesteenweg.

Residentie “Brasser” is een kleinschalig nieuwbouwproject met 8 comfortabele en stijlvolle 2-slaapkamerappartementen met woonoppervlaktes die variëren van 85 m² tot 110 m².

Het open karakter van het gebouw, omringd door een groen kader, creëert een gevoel van rust en een heel eigen thuisgevoel. Ook de eigentijdse en doordachte vormgeving van de appartementen draagt daartoe bij.

 

Licht en ruimte, een ideale combinatie

In Residentie “Brasser” geniet elke bewoner van de mooi aangelegde tuin die toegankelijk is voor alle bewoners van het gebouw. Bovendien beschikt elk appartement over een eigen privatieve buitenruimte. Elk appartement op de verdieping heeft een terras waar het aangenaam vertoeven is dankzij de uitstekende oriëntatie. De gelijkvloerse appartementen zijn voorzien van een terras en privé-tuintje. Op de ondergrondse verdieping bevinden zich de 8 parkeerplaatsen/garageboxen en kelders.

De appartementen zijn het resultaat van een weldoordachte studie die geleid heeft tot een uitzonderlijk evenwicht tussen lichtinval, buitenruimte, elegantie, groen en privacy. De verschillende ruimtes in elk appartement werden ontworpen met de grootste aandacht voor uw dagelijkse leefcomfort.

Bovendien is de duurzaamheid van dit project een evidentie. Dankzij o.m. een doorgedreven dak-, gevel- en geluidsisolatie, hoogrendementsglas en een zuinig geothermisch verwarmingssysteem, legt het gebouw een zeer gunstige energieprestatie (EPC) voor. Dat resulteert voor u ongetwijfeld in een lage energiefactuur, zonder toegevingen aan uw comfort..