Residentie Moeremans

Dilbeek / Moeremanslaan

Tijdloos en kwaliteitsvol wonen op wandelafstand van de dorpskern

De uitstekende ligging van residentie “MOEREMANS” combineert het beste van twee werelden: een open groene tuinomkadering én alle invalswegen vlakbij. Dankzij de moderne architectuur en de topligging is Residentie “MOEREMANS” een geweldige investering, met een bijzonder interessant meerwaardepotentieel.

De nieuwbouwresidentie “MOEREMANS“ is in vele opzichten uitzonderlijk te noemen. De moderne architectuur en het open karakter van het gebouw bieden zonder meer een optimaal wooncomfort. De talrijke grote raampartijen verzekeren een maximale lichtinval. De riante en zonnige woonterrassen zorgen voor een exclusief buitengevoel. 

%

Verkocht

Een eigentijds ontwerp in harmonie met een groen en landelijk decor

Wonen in een groene en rustige omgeving met vele akkers en weiden, waar u kan genieten van de gezonde buitenlucht, met een uitstekende bereikbaarheid van de belangrijkste winkelsteden in de onmiddellijke omgeving : Ninove, Aalst en natuurlijk: Brussel. Ook het uitgebreide sociale, recreatieve en culturele aanbod van de gemeente Dilbeek en haar deelgemeentes, garanderen de residentiële topligging van onze nieuwbouwappartementen.

Residentie “Moeremans“ is een kleinschalig nieuwbouwproject met 2 comfortabele en moderne appartementen met een woonoppervlakte van 104m² en 2 riante duplexen met prachtig uitzicht met een oppervlakte van 136m², beiden met zowel een terras aan de voor- als aan de achterzijde. Het kleinschalige karakter van het gebouw, omringd door een groen kader, creëert een gevoel van rust en een echt thuisgevoel. Ook de moderne en doordachte vormgeving van de appartementen draagt daartoe bij.

 

Licht en ruimte, een ideale combinatie

De verschillende ruimtes in elk appartement werden ontworpen met de grootste aandacht voor uw leefcomfort. In Residentie “MOEREMANS” geniet elke bewoner van een fijne buitenruimte. Elk appartement op de beschikt beschikt overeen terras waar het aangenaam vertoeven is dankzij de uitstekende oriëntatie. De appartementen op het eerste verdiep zijn voorzien van een terras en privé tuin in het afgesloten groene binnengebied. Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich de 2 parkeerplaatsen en 4 garageboxen.

 

Gebouwd voor de toekomst

De appartementen zijn het resultaat van een weldoordachte studie die geleid heeft tot een uitzonderlijk evenwicht tussen lichtinval, buitenruimte, elegantie, groen en privacy. Bovendien is de duurzaamheid van dit project een evidentie. Dankzij o.m. een doorgedreven dak-, gevel- en geluidsisolatie, hoogrendementsglas, fotovoltaïsche zonne-panelen, en een zuinig geothermisch ver-warmingssysteem, legt het gebouw een zeer gunstige energieprestatie (EPC) voor. Dat resulteert voor u ongetwijfeld in een lage energiefactuur, zonder toegevingen aan uw comfort.