Residentie Sint Servaes

Grimbergen

COMFORTABEL WONEN IN EEN GROENE OMGEVING VLAKBIJ BELANGRIJKE INVALSWEGEN

De uitzonderlijke ligging van deze residentie combineert het beste van twee werelden: een schitterende ligging op een achtergelegen landelijk terrein met private dreef én op wandelafstand van het handelscentrum met alle voorzieningen.

Dankzij de tijdloze architectuur en de topligging is uw aankoop in Residentie Bigardis een ideale investering, met een bijzonder interessant meerwaardepotentieel.

De nieuwbouw Residentie Bigardis is in veel opzichten uitzonderlijk te noemen. Naast tijdloze architectuur en het open karakter van het gebouw geniet u zonder meer van een optimaal wooncomfort. De talrijke en grote raampartijen verzekeren een maximale lichtinval. De ruime zuidelijke woonterrassen zorgen voor een exclusief buitengevoel.

 

EEN EIGENTIJDS ONTWERP IN HARMONIE MET EEN GROEN EN LANDELIJK DECOR

Groot-Bijgaarden is een aangename deelgemeente van Dilbeek. Aan de rand van het groene en rustige Pajottenland met zijn vele akkers en weiden, en tegelijkertijd op een boogscheut van de bruisende hoofdstad Brussel. Niet alleen haar ligging, maar ook het ruime culturele en recreatieve aanbod maken van Groot-Bijgaarden een residentiële topligging.

 

EEN IDEALE WOONGELEGENHEID MIDDEN IN HET GROEN

Residentie Bigardis is een kleinschalig hedendaags project met 7 wooneenheden dat vrijstaand en centraal gebouwd wordt in een rustige, groene zone.

De terrassen zijn ZO en ZW gericht en bieden plaats aan een ruime tafel- en zithoek. In de kelder zijn er o.a. 5 parkeerplaatsen en 2 garages, een privékelder voor elke wooneenheid én een gezamenlijke fietsenstalling. Bovengronds zijn er nog 7 parkeerplaatsen voorzien voor een tweede wagen of voor bezoekers.