Residentie Twins

Dilbeek (Schepdaal) / Vredestraat

Schepdaal, de poort naar het Pajottenland

Schepdaal is een landelijke deelgemeente van Dilbeek op een boogscheut van onze hoofdstad en toch midden in het groen. Je vindt er wandelpaden en fietsroutes langs grote boerderijen, kleine hoeves, volkse cafés, gezellige terrasjes, heerlijk bier … Pajotse authenticiteit troef. Het was vroeger zelfs een centrum van geuze en kriek met wel 4 brouwerijen op haar grondgebied. Daar zal de goede lucht wel voor iets tussen gezeten hebben. Het glooiende landschap is het ideale trainingsparcours voor de wielerfanaat. Remco Evenepoel is hier geboren en getogen. Maar ook de recreatieve (elektrische) fietser vindt in deze streek zijn gading. Hier geniet je nog van prachtige vergezichten. De zon komt er op over Brussel en schijnt de hele dag verder over het Pajottenland. De ideale woonplaats voor wie houdt van een dorpssfeer en toch graag dichtbij de stad woont.

Residentie Twins gaat binnenkort in verkoop. Wens je meer info, wil je de plannen of het lastenboek al eens doorbladeren? Neem dan contact op met Era Visie plus via ondertaande knop.

Residentie Twins


Dat is stijlvol wonen op enkele minuten stappen van de markt van Schepdaal in een rustige straat en toch bent u op minder dan 10 minuten op de ring rond Brussel. Het is heerlijk wonen op wandelafstand van bakker, beenhouwer, restaurant en enkele kledingzaken. De lokale kleuterschool is uw buur. Deze residentie gaat mee op in het straatbeeld omdat het gebouw dezelfde volumes van de omliggende woningen respecteert. Het is een kleinschalig project met een grote meerwaarde als investering.

1 basis, 2 gebouwen

De nieuwbouwresidentie is uniek in zijn soort. De twee gebouwen staan los van mekaar maar hebben één gemeenschappelijke kelderverdieping met een toegang langs de Pajottenstraat. De appartementen betreedt u via de Vredestraat. De ontwerper koos bewust voor deze opdeling en respecteert hierdoor het open karakter van de woonwijk. Geen omvangrijk gebouw met 8 appartementen, wel 2 keer 4 appartementen. De grote kelder is één geheel en tussen de gebouwen komt een groendak op de kelderverdieping.

Twee tot drie slaapkamers

Op de gelijkvloerse verdieping vindt u telkens twee appartementen met een privatieve afgescheiden tuin, op de eerste verdieping bevindt zich één appartement en één duplexappartement met drie slaapkamers. Een kleinschalig gebouw en toch grote wooneenheden door een doordachte vormgeving. Het wooncomfort is optimaal en de lichtinval maximaal, de grote terrassen zijn zuidwest gericht. Ieder appartement is via de lift te bereiken vanuit de kelderverdieping en de centrale hal. Het duplexappartement heeft ook een privatieve lifttoegang tot het slaapgedeelte op het dakvolume.

Rustig wonen

Wonen in residentie Twins, is wonen in een tijdloze architectuur met een open karakter. De zuidwestgerichte terrassen kijken uit op de gezamenlijke tuin en creëren een wijds gevoel.  In de kelder zijn er autostaanplaatsen en heeft iedere wooneenheid zijn eigen bergruimte. Voor de fietsen is er een gemeenschappelijke ruimte voorzien. Deze residentie ligt op een toplocatie, rustig en toch alles bij de hand. Een dorpsgevoel en toch dichtbij het centrum van Dilbeek waar u voor al uw boodschappen en voor culturele en recreatieve activiteiten terecht kan.

 

Duurzaam en energiezuinig

In residentie Twins is duurzaamheid een evidentie. Doorgedreven dak-, gevel- en geluidsisolatie, hoogrendementsglas, fotovoltaïsche zonnepanelen en een zuinig geothermisch verwarmingssysteem zorgen voor een gunstige energieprestatie (EPC).
In iedere wooneenheid wordt de vloerverwarming aangestuurd door een aparte warmtepomp (water-water).

 

 

Blijf op de hoogte van onze projecten
en schrijf je in op onze nieuwsbrief.