Ontdek onze realisaties

Onze vastgoedprojecten waar het rustig wonen is in het groen,
met de nodige luxe en comfort en centraal gelegen,
vlot bereikbaar en met oog voor architectuur en respect voor de omgeving. 

Project “Twins”

Project “Twins”

Residentie Twins is uniek in zijn soort. De twee gebouwen met telkens 4 appartementen staan los van mekaar maar hebben één gemeenschappelijke kelderverdieping. De zuidwestgerichte terrassen kijken uit op de gezamenlijke tuin en creëren een wijds gevoel.  

Dilbeek (Schepdaal)

Project “Baghem”

Project “Baghem”

Het project in “Baghem” is een kleinschalig project bestaande uit een zeer ruime driegevelwoning met een grote tuin, een gelijkvloers appartement met tuintje en twee ruimte duplexappartementen.

Grimbergen

Residentie De Kromme Eik

Residentie De Kromme Eik

Residentie “De Kromme Eik” is een nieuwbouwproject met 16 comfortabele en hedendaagse appartementen met woonoppervlaktes die variëren van 88 m² tot 125 m².

Grimbergen

Residentie Dr Roosens

Residentie Dr Roosens

Residentie “Dr. Roosens“ is een kleinschalig nieuwbouwproject met 15 comfortabele en hedendaagse appartementen met woonoppervlaktes die variëren van 93 m2 tot 145 m2. U heeft de keuze uit 2 of 3 slaapkamers.

Roosdaal

Residentie Moeremans

Residentie Moeremans

Residentie Moeremans is een project bestaande uit 4 tweeslaapkamer appartementen en 4 garageboxen. De 2 Appartementen op het 1e verdiep beschikken over een private tuin en de 2 duplexappartementen hebben een privé terras.  

Dilbeek

Residentie Brasser I

Residentie Brasser I

Residentie “Brasser” is een kleinschalig nieuwbouwproject met 8 comfortabele en stijlvolle 2-slaapkamerappartementen met woonoppervlaktes die variëren van 85 m² tot 110 m².

Schepdaal

Residentie De Prins

Residentie De Prins

Residentie "De Prins" omvat 18 kwaliteitsvolle appartementen en kantoren met een uitzonderlijk hoge afwerkingsgraad.

Lennik

Residentie Bigardis

Residentie Bigardis

Residentie "Bigardis" omvat 7 kwaliteitsvolle 2-slaapkamerappartementen met een uitzonderlijke hoge afwerkingsgraad. In de kelder bevinden zich 8 parkeerplaatsen en privébergingen.

Dilbeek

Residentie Sint-Servaes

Residentie Sint-Servaes

Residentie "Sint Servaes" is een kleinschalig nieuwbouwproject met 6 comfortabele appartementen met wee slaapkamers. Elk appartement is voorzien van een aangename eet- en leefruimte met open keuken en ruim terras.

Grimbergen

Schoolweg

Schoolweg

Medisch praktijk in hartje Lennik met bovenliggende appartementen.

Lennik

Veldkantstraat

Veldkantstraat

Meergezinswoning met op het gelijkvloers een 1-slpk. en twee 2-slpks. apptartementen. Gelijkvloerse appt. voorzien van tuinen en terrassen. 3 duplexappartementen met 2 slpks. en grote terrassen. Grote ondergrondse garages.

Grimbergen

Meerstraat

Meerstraat

Kleinschalig gebouw met 2 ruime gelijkvloerse appartementen met tuintje en 2 zeer ruime duplex appartementen met grote terrassen. Grote garages voor ieder appartement.

Grimbergen

Blijf op de hoogte van onze projecten
en schrijf je in op onze nieuwsbrief.